erika.bene@mozaikkeszites.com  

 

A mozaik művészetével néhány éve 2005-ben ismerkedtem meg közelebbről. Korábban is nagy hatást gyakorolt rám egy-egy mozaik technikával készült tárgy látványa, boldog tulajdonosa lettem volna némelyiknek.

Gyűjtögetésbe kezdtem, összeválogattam régi folyóiratok cikkeit, beszereztem és tanulmányoztam különböző hazai és külföldi mozaikkészítésről szóló kiadványokat.

Majd vettem a bátorságot és nekiláttam.
Elsőként maradék csempékkel díszítettem cserepeket, kaspókat, de egyre inkább kacsintgattam az üvegmozaik felé. Az üveghez viszont speciális eszközökre, ragasztókra volt szükségem. Elvégeztem egy kiváló mozaik tanfolyamot és megragadtam minden alkalmat, hogy Magyarország vezető mozaikművészeinek előadásain, bemutatóin részt tudjak venni és személyesen kérdezhessek, tapasztaljam meg a tökéletes mozaikkészítés rejtelmeit. Beszereztem a szükséges eszközöket és terveztem, daraboltam, rakosgattam a piciny mozaikokat és fugáztam.
Hatalmas ösztönzést adott családom és barátaink elismerése, bíztatása. A legszebb darabok látványát nem is sokáig élvezhettem, hamar kikéredzkedtek kezeim közül.

Jelenleg hobbi szinten foglalkozom mozaikkészítéssel, megrendeléseket kolátozott számban tudok felvenni.

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Bene Erika

 

Honlapomat folyamatosan bővítem, szívesen látom legközelebb is.

 

 
Főoldal | Magamról | Galéria | Linkek | Elérhetőség
Minden jog fenntartva - 2008 - Bene Erika I A honlapot üzemelteti: www.honlapok.org